YHTEYSTIETOMME

 
Juliuksen Eläinhotelli
  Sokajärventie 11
  87100 Kajaani
  puh. 045-1308049
 

anne.juliuksen[at]gmail.com
 


HOITOLA ON AVOINNA JOKA PÄIVÄ
KLO 8-15 ja 18-20
JA PUHELIMEEN VASTATAAN VAIN AUKIOLOAIKOINA,
jätä viesti niin soitamme kun olemme jälleen puhelimen ääressä.

HINNASTO
(klikkaa linkkiä)
Juliuksen eläinhotelli sijaitsee Kajaanin keskustan läheisyydessä, kauniilla paikalla joen rannalla. Hirsinen hotelli rakennettiin vanhan Peuraniemi-huvilan pihapiiriin ja sen suunnittelussa otettiin huomioon eläinten tarpeet. Tilat ovat eläinlääkärin tarkastamat.

Tällä hetkellä Juliuksen eläinhotellissa on kahdeksan häkkihuonetta, joihin mahtuu useampikin saman perheen koira. Lisäksi hotellissa on kaksi häkkiä joihin sijoitetaan pääasiassa löytökoirat sekä ruuhka-aikaan myös pienemmät hoitokoirat. Ulkokoirille on yhdeksän tilavaa tarhaa, joissa on lämmitettävät kopit. Kissoille on puolestaan omassa huoneessa neljä viihtyisää häkkiä, joita voi tarvittaessa yhdistellä suuremmiksi useammalle saman perheen kissalle. Lisäksi löytökissoille on kaksi paikkaa.

Eläinten viihtyvyyden hotellissa takaa omat sängyt, rauhalliset tilat, lattialämmitys ja ilmastointi sekä keskusradio. Tietenkin lemmikin viihtyvyyden lisäämiseksi saa tuoda omia petejä sekä leluja yms. Koirien ulkoilutus tapahtuu hihnassa sekä suurissa ulkotarhoissa vapaana, aivan mihin kukin on tottunut. Kesäaikaan voimme uittaa koiria omassa rannassamme. Pyrimme tarjoamaan lemmikillesi mahdollisimman yksilöityä hoitoa.

Hoitolassamme teemme myös kaikkien rotujen kotitrimmaukset, ja esimerkiksi pesut, kynnenleikkuut ym. pienemmät hoitotoimenpiteet. Näyttelytrimmaukset snautseriroduille ja mäyräkoirille. 
 

JULIUKSEN ELÄINHOTELLI HUOLEHTII MYÖS KAJAANIN JA VUOLIJOEN LÖYTÖELÄIMISTÄ!